Leirit

Kaikkiin leireihimme sisältyy

- täysihoito: majoitus (majoitustilassa myös pesutilat) sekä aamu- ja iltapalat sekä 2 lämmintä ateriaa päivässä (viimeisenä leiripäivänä ei tarjoilla iltapalaa)

- hoitohevonen leirin ajaksi

-ratsastusta vähintään 2 tuntia päivässä; sisältäen myös istunta- ja puomiharjoituksia sekä estetehtäviä, sään salliessa ratsastamme myös maastossa

- teoriaopetusta, opetusta hevosen hoidosta ja käsittelystä sekä varustehuollosta, lisäksi paljon puuhastelua tallissa ja vaunuajelua

- leikkimieliset leirikisat.

Kiltiti tuntiponimme ja -hevosemme ovat leiriläisten käytössä. Leireille on mahdollistua osallistua myös oman ponin/hevosen kanssa.

-Leirien ikäluokituset ovat suuntaa antavia. Otathan rohkeasti yhteyttä.

 

Viikonloppu ja päiväleirit 2017

Viikonloppu-ja päiväleirejä järjestetään kysynnän mukaan.

Mikäli sinulla on 3-7 hengen porukka ja mielitte leirille otathan rohkeasti yhteyttä! Leirien teema voidaan keskittää niin este-koulu tai maastoratsastuksesta kiinostuneille.

 

Kesä 2017

Leiri  I Perusleiri järjestetään maanantaista perjantaihin 5.6.-9.6.2017. Leiri on suunnattu alle 12 vuotiaille kaikentasoisille ratsastajille. Leirin hinta on 380,00 euroa (sis.alv).

Leiri II Perusleiri järjestetään maanantaista perjantaihin 3.7.-7.7.2017. Leirin taso määräytyy osallistujien osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Leiri on suunnattu yli 12 vuotiaille. Leirin hinta on 380,00 euroa (sis.alv).

Leiri III Teholeiri järjestetään maanantaista sunnuntaihin 31.7.-6.8.2017. Leiri on suunnattu yli 15 vuotiaille kaikki askellajit hallitseville ratsastajille. Ratsastajan estekokemus suotavaa, mutta ei pakollista. Leirin hinta on 500,00 euroa (sis. alv).

 

Varausmaksu leireille on 80,00 euroa, joka tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu tallista riippumattomasta syystä.

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse a.ratsastuskoulu.turenki@gmail.com

 

 

Kuvia menneistä leireistä löydät facebookista!