Ohjeita leiriläisille

Ilmoittautuminen

Helpointa on ilmoittautua leirille sähköpostilla osoitteeseen a.ratsastuskoulu.turenki@gmail.com. Halutessasi voit myös soittaa arkisin klo 12.00-16.00 numeroon 044 989 9730.

Pyydämme kertomaan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja yhteystietosi. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydämme ilmoittamaan myös vanhemman/huoltajan nimen ja yhteystiedot. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan myös mahdolliset erikoisruokavaliot ja muut erityistoiveet sähköpostilla.

Huomioithan, että ilmoittautuessasi leirille tulee samalla maksaa varausmaksu, joka on 80,00 euroa. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ratsastaja ei pääse osallistumaan leirille tallista riippumattomista syistä. Loppuosa leirin hinnasta tulee maksaa ennen leirin alkua. Laskut tulevat sähköpostiin, ellei toisin ole sovittu. Mikäli leirin alkuun on ilmoittautumishetkellä aikaa viikko tai vähemmän, tulee koko leirimaksu maksaa viipymättä ja ottaa siitä kuitti mukaan leirille.

 

Leirille tulo ja pois lähtö

Leirille tullaan ensimmäisenä leiripäivänä aikaisintaan klo 8.00, mutta viimeistään klo 9.00 mennessä. Mikäli et pääse tulemaan kyseiseen aikaan, olethan yhteydessä etukäteen!

Leirille tulon jälkeen asetutaan majoitustiloihin, jonka jälkeen syödään lounas. Jo leirin ensimmäisenä päivänä ratsastetaan sekä opetellaan hevosen hoitoa ja käsittelyä.

Leiriltä lähdetään pois leirin päättymispäivänä klo 16.00. Ennen tallilta poistumista tulee majoitustilat olla siivottu.

 

Mitä mukaan leirille?

Leirille tarvitset

- ratsastusvarusteet

- riittävästi vaihtovaatteita

- sadevarusteet + kumisaappaat

- omat hygieniatarvikkeet

- omat liinavaatteet/makuupussi ja pyyhkeet

- kesällä uimapuvun ja pyyhkeen.

Leirille saa ottaa mukaan myös omia eväitä ja herkkuja. Otathan mukaan myös paljon iloista leirimieltä!